Over ons

Over IT-Inspired

IT-Inspired biedt een totaalservice op vlak van ICT voor bedrijven en scholen. Wij hebben als doel om een substantiële bijdrage te leveren aan KMO’s en scholen door middel van advisering, analyse, implementering, beheer, consultancy diensten en levering van hard- en software. Wij denken actief met u mee en ontwikkelen samen met u een plan op maat, waaruit een duidelijke visie ontstaat. Ook voor de beveiliging van uw infrastructuur kunt u op ons vertrouwen.

Onze dienstverlening stopt uiteraard niet bij al het bovenstaande. Wij leveren elk toestel volledig gebruiksklaar, helemaal naar uw wensen en behoeftes. We leveren zowel merk-PC’s als Dell en HP, maar doen ook aan zelfbouw PC’s waarvoor we alle A-merken als Intel, Nvidia en Asus aanbieden. Ook voor de installatie, het verdere onderhoud en bij technische problemen van uw computerpark kan u op IT-Inspired rekenen.

Waarom kiezen voor IT-Inspired?

U mag rekenen op een persoonlijke aanpak in functie van uw plannen. We hechten veel belang aan een eerlijke en open dialoog met de klant. Omdat we beschikken over jarenlange ervaring, geven we de klant ook graag de nodige tips mee. We bereiden het project grondig voor en maken strikte afspraken met de klant over de uitvoering van de werkzaamheden.

We werken steeds in functie van de tevredenheid van de klant. Door de jaren heen hebben we een brede referentielijst kunnen opbouwen van eenvoudige tot complexe realisaties. Onze projecten zijn meestal het resultaat van mond à mond reclame. Door meer dan 6 jaar ervaring zijn we fier dat we kwaliteitsproducten op maat vervaardigen die voldoen aan de wensen van de klant.

Enkele klanten