Diensten

ICT-infrastructuur

Een performante en efficiënte ICT-infrastructuur is tegenwoordig van essentieel belang. ICT-systemen zorgen voor bedrijfscontinuïteit en vormen eveneens de motor voor applicaties die steeds meer in de cloud te gebruiken zijn. Hoe sneller en performanter de infrastructuur, hoe aangenamer het werken is met applicaties, zowel interne als externe toepassingen. Helaas wordt de infrastructuur steeds maar complexer en de eisen eraan worden steeds hoger. Daarom is het belangrijk dat u beroep kunt doen op betrouwbare expertise.

Al sinds 2013 is IT-Inspired gespecialiseerd in ICT-infrastructuren en alles wat daarbij komt kijken. We werken samen met de meest betrouwbare merken, zoals HP, Dell, Cisco, Microsoft en VMware. Wij volgen de technologische evoluties op de voet en zijn vertrouwd met begrippen als server virtualisatie, SAN, private & hybride cloud, thin clients, firewalls, en nog zoveel meer. IT-Inspired zorgt voor de afwerking, configuratie en optimalisatie van uw volledige installatie, inclusief projectbegeleiding en opleiding zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Dit steeds met de nodige focus op beveiliging van uw data en applicaties.

Webdesign

Een professionele website is het online visitekaartje dat iedere organisatie nodig heeft in dit digitaal tijdperk. IT-Inspired ontwikkelt in samenpraak met u een professionele website op maat tegen de meest scherpe prijs op de markt. Al onze websites zijn ook nog eens responsief, zodat deze op iedere schermgrootte optimaal oogt, van laptops tot smartphones. Bovendien zijn onze websites zeer makkelijk in gebruik, waardoor het updaten van uw website in slechts een paar klikken kan gebeuren. Nood aan een webshop? Ook daarvoor kunt u bij IT-Inspired terecht!

Onderhoud & Support

IT-Inspired stelt alles in het werk om uw bestaande ICT-infrastructuur perfect onderhouden te houden. Wij zorgen ervoor dat alle hardware en software optimaal blijven draaien zonder dat u zich hierover zorgen hoeft te maken. Om dit mogelijk te maken werken we met een aantal supportformules die voor iedere organisatie de meest optimale oplossing biedt. Voor meer informatie rondom de supportformules, neemt u best even contact met ons op.

Aankoop & Installatie

Ook kunt u rekenen op IT-Inspired als uw betrouwbare leverancier van hardware en software. IT-Inspired werkt samen met diverse leveranciers. Dankzij deze samenwerking kunnen we u voorzien van scherpe hardware aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven. Natuurlijk kunnen wij ook andere merken leveren, we sluiten ons aan bij jouw wensen. Verder ontlasten we u door de volledige installatie van hardware op ons te nemen. Of dit nu gaat van het installeren van een laptop of een volledige computerruimte, IT-Inspired neemt dit karwei volledig op zich zodat u zich kunt focussen op uw core business.